Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 June 2023 06:43

Διαγωνισμός για έργο προσφοράς σε ΑμεΑ

Η Κοινωνία της Πληροφορία (ΚτΠ) διενεργεί ηλεκτρονικό ανοιχτό κάτω των ορίων διαγωνισμό για το έργο: Ενέργειες προώθησης και προβολής του έργου για την πιλοτική λειτουργία της υπηρεσίας «Προσωπικός Βοηθός για Άτομα με Αναπηρία», Υποέργο 2 του έργου «SUB1: Ενέργειες για την Επιχειρησιακή Λειτουργία του Προσωπικού Βοηθού Ανεξάρτητης Διαβίωσης (B)» του Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Αντικείμενο του έργου συνιστά η υλοποίηση ενεργειών προβολής και προώθησης με σκοπό την επικοινωνία των σκοπών του έργου στον πληθυσμό στόχο του έργου και συγκεκριμένα:

• Ενημέρωση των ατόμων που θα διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα, αλλά και τη θέληση να διαδραματίσουν τον ρόλο του προσωπικού βοηθού.

• Ενημέρωση των ΑμεΑ, αλλά και των συγγενών – φροντιστών τους, σχετικά με τους όρους και τις δυνατότητες απόκτησης προσωπικού βοηθού, του ρόλου του κ.λπ.

• Ενημέρωση των κοινωνικών εταίρων, θεσμικών φορέων και πολιτών.

• Επικοινωνία με την κοινότητα και τον γενικό πληθυσμό των αποτελεσμάτων από την υλοποίηση των δύο φάσεων της πιλοτικής εφαρμογής.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, κατόπιν παρέλευσης τουλάχιστον δεκαπέντε ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης στο «Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων» (ΚΗΜΔΗΣ).

Ο συνολικός εκτιμώμενος προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 170.000 ευρώ, μη περιλαμβανομένου ΦΠΑ, και ως καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών ορίζεται η Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023.

Τεύχος 300

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ