Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 December 2022 07:43

Διαγωνισμός από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ για Autodesk Partners

Της Αφροδίτης Μπαλίδου

Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. διακηρύσσει διαγωνισμό για Προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση λογισμικού της Autodesk, καθώς και εκπαίδευση σε αυτό.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη λογισμικού της Autodesk, καθώς και η εκπαίδευση σε αυτό, για την κάλυψη των σχετικών αναγκών της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. στη Γραμμή 4 και στις μελλοντικές επεκτάσεις του Μετρό στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Βάσει των απαιτήσεών της, η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ θα χρειαστεί τα ακόλουθα λογισμικά σχεδιασμού:

• Architecture, Engineering & Construction collection (AEC Collection: Revit, Civil 3D, AutoCAD, InfraWorks,Navisworks Manage, Autodesk Docs).

• AutoCAD.

• Navisworks Manage.

• Revit LT Suite (Revit LT, AutoCAD LT).

• BIM Collaborate Pro.

• BIM Collaborate.

• Autodesk Docs.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος οικονομικοί φορείς, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, μεμονωμένα ή ενώσεις αυτών, που ασκούν δραστηριότητα συναφή με το αντικείμενο της σύμβασης, να δραστηριοποιούνται αποδεδειγμένα με τον τίτλο του Autodesk Partner επί τουλάχιστον 10 έτη και να κατέχουν πιστοποίηση τεχνογνωσίας (Autodesk Certification) στα προς προμήθεια προϊόντα, καταθέτοντας σχετική τεκμηρίωση από τον κατασκευαστή. Οι υπηρεσίες εγκατάστασης, τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης των προϊόντων Autodesk θα υλοποιηθούν από προσωπικό του προμηθευτή πιστοποιημένο από την Autodesk (διαθεσιμότητα 3 τεχνικών, οι οποίοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι Autodesk Certification), καταθέτοντας τους σχετικούς τίτλους πιστοποίησης ή έγγραφη βεβαίωση του κατασκευαστή των προϊόντων (Autodesk).

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται σε 400.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α και η προθεσμία υποβολής των προσφορών ορίζεται η Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11 π.μ.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. www.promitheus.gov.gr.

Τεύχος 194

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ