Skip to main content
12 December 2022 07:53

Διάσκεψη κυβερνοασφάλειας 2023

Οι Ευρωπαϊκοί Οργανισμοί CEN, CENELEC και ETSI ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον ENISA, τον Οργανισμό της Ε.Ε. για την Κυβερνοασφάλεια, για να διοργανώσουν την 7η Διάσκεψη Κυβερνοασφάλειας Ευρωπαϊκή Τυποποίηση για την υποστήριξη της νομοθεσίας της Ε.Ε.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει αφιερωμένες συνεδρίες για δραστηριότητες τυποποίησης στους τομείς που σχετίζονται με την αναδυόμενη νομοθεσία της Ε.Ε.:

• Προτεινόμενος νόμος για την κυβερνοανθεκτικότητα.

• Αναθεωρημένος κανονισμός eIDAS.

• Οδηγία RED, προτεινόμενος νόμος για τα τσιπ της Ε.Ε., νόμος δεδομένων, νόμος AI και άλλοι.

Το συνέδριο αποσκοπεί στην προώθηση του διαλόγου μεταξύ των φορέων χάραξης πολιτικής, της βιομηχανίας, των οργανισμών έρευνας και τυποποίησης, ενόψει της εφαρμογής της νομοθεσίας της Ε.Ε. για την κυβερνοασφάλεια. Η εκδήλωση προσέλκυσε 3.000 εγγεγραμμένους εμπειρογνώμονες το 2022.

Για τη συμμετοχή στην υβριδική εκδήλωση υπάρχουν ευκαιρίες δικτύωσης και ζωντανές αλληλεπιδράσεις για τους συμμετέχοντες στον χώρο. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλους και δωρεάν κατόπιν υποχρεωτικής εγγραφής. Για τη διευκόλυνση όσων δεν μπορούν να παρευρεθούν φυσικά, η εκδήλωση θα είναι προσβάσιμη και ζωντανά μέσω Webex.

Για προεγγραφή πατήστε εδώ.

Τεύχος 191

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ