Skip to main content
22 May 2023 06:43

Διάκριση της IFSAS ως Best Workplace 

Το Great Place to Work Hellas ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces 2023, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, με τα ονόματα των 30 καλύτερων επιχειρήσεων που διακρίνονται για φέτος. 

Στην έρευνα η IFSAS σημείωσε μία σημαντική επιτυχία καθώς αναδείχθηκε στην 7η θέση, στη λίστα των 30 εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. 

Σε σχετική της ανακοίνωση η εταιρεία αναφέρει πως, «με κύριο μέλημα την ικανοποίηση των εργαζομένων, η εταιρεία εφαρμόζει καινοτόμες πρωτοβουλίες, προωθεί την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και καλλιεργεί την αίσθηση συμμετοχής. Οι δράσεις της εταιρείας έχουν δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες συνεργασίας του προσωπικού, έχουν τονώσει την συμβολή των εργαζομένων και την πρωτοβουλία τους, οδηγώντας σε ραγδαία ενίσχυση της παραγωγικότητας της εταιρείας». 

Από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Κασιάπης, Διευθύνων Σύμβουλος της IFSAS σημείωσε πως «είμαστε περήφανοι για την αναγνώριση μας ως Best Workplace, από την ψηφοφορία των εργαζομένων μας». «Η βάση της επιτυχίας μας, είναι οι άνθρωποι μας, για αυτό και δεσμευόμαστε στο να παρέχουμε περιβάλλον ξεχωριστό για όλους όσους συμμετέχουν στην ιδιαίτερη προσπάθεια μας», κατέληξε. 

Αναφορικά με τη διαδικασία επιλογής για το βραβείο Best Workplace, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή περιλαμβάνει διεξοδικές αξιολογήσεις διαφόρων κριτηρίων, όπως έρευνες ικανοποίησης εργαζομένων. Η IFSAS ξεχώρισε ως η μοναδική εταιρεία στον κλάδο των Συστημάτων Ασφαλείας που κατέχει αυτή τη διάκριση για το 2023. Με την απονομή του βραβείου, η εταιρεία εντάσσεται δυναμικά στη λίστα των εταιρειών που αριστεύουν για την αφοσίωση τους στην ανάπτυξη της εργασιακής κουλτούρας.  

 
Όσον αφορά τους λόγους πίσω από τη φετινή διάκριση της IFSAS, πρέπει να επισημανθεί πως η εταιρεία πληρώνει τους μισθούς έως και 10 ημέρες πριν ολοκληρωθεί ο εργάσιμος μήνας, προκειμένου να μπορούν οι εργαζόμενοι να ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά από σημαντικές παροχές στους εργαζομένους της μεταξύ αυτών διατακτικές σίτισης, οικονομική ενίσχυση σε σημαντικές προσωπικές στιγμές, εταιρικό κινητό, δυνατότητα επιλογής εταιρικού αυτοκινήτου ανά ιεραρχική βαθμίδα, κάλυψη εξόδων μετακίνησης από την οικία προς τον χώρο εργασίας, επιπλέον άδεια ασθένειας και δυνατότητα εξ αποστάσεως εργασίας. 

Ακόμα η εταιρεία διεξάγει έρευνα για να παρακολουθεί και να αξιολογεί τη σημαντικότητα των προσφερόμενων παροχών και κατά πόσο ικανοποιούν τους εργαζομένους της. Ενώ, στηρίζει με δωρεές παιδιά, ηλικιωμένους και γενικά άτομα σε ανάγκη.  

Τεύχος 289

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ