Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 July 2024 06:49

Διάκριση για το ESET PROTECT της ESET

Η ESET ανακηρύχθηκε H Επιλογή Των Πελατών Για Μεσαίες Επιχειρήσεις στην έκθεση «Voice of the Customer 2024 της Gartner Peer Insights για τις πλατφόρμες προστασίας τελικού σημείου». Αυτή η διάκριση βασίζεται σε αξιολογήσεις που έκαναν 220 εξακριβωμένοι επαγγελματίες χρήστες και εστιάζει στην άμεση εμπειρία τους από τη χρήση της πλατφόρμας ESET PROTECT.

Σύμφωνα με την έκθεση, το 96% των αξιολογήσεων που έλαβε η Gartner Peer Insights για την ESET ανέφερε βαθμολογία 5 ή 4 αστέρων. Συνολικά, οι πελάτες έδωσαν βαθμολογία 4,6 στα 5, με το 90% αυτών να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι θα συνιστούσαν το προϊόν της ESET, το οποίο λαμβάνει συνεχώς νέες λειτουργίες και ενότητες, ώστε να αντιμετωπίζει το διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο στον κυβερνοχώρο.

Οι προμηθευτές που τοποθετούνται στο άνω δεξιό τεταρτημόριο αναγνωρίζονται με τη διάκριση Gartner Peer Insights Customers’ Choice, η οποία επισημαίνεται με το σήμα Customers’ Choice. Οι προμηθευτές που προκρίνονται ανταποκρίνονται ή υπερβαίνουν τόσο τον μέσο όρο της συνολικής εμπειρίας της αγοράς όσο και τον μέσο όρο του ενδιαφέροντος και της υιοθέτησης από τους χρήστες.

ΤΕΥΧΟΣ 458

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ