Skip to main content
28 August 2023 06:51

Διάκριση για την Check Point από την Frost & Sullivan 

Η Check Point Software Technologies, πάροχος λύσεων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο , έλαβε το βραβείο 2023 Company of the Year από την Frost & Sullivan. Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει την Check Point ως πρωτοπόρο στην κατηγορία “πάροχος next-gen firewall”. 

Σύμφωνα με ανακοινωθέν της εταιρείας, η Check Point διακρίθηκε χάριν στην οραματική τεχνολογική καινοτομία της, τις κορυφαίες επιδόσεις της στην αγορά και την απαράμιλλη εξυπηρέτηση των πελατών της.  

«Είμαστε υπερήφανοι που αναγνωριζόμαστε από την Frost & Sullivan ως η Εταιρεία της Χρονιάς 2023 στον κλάδο NGFW», δήλωσε ο Eyal Manor, Αντιπρόεδρος Διαχείρισης Προϊόντων της Check Point Software Technologies. «Καθώς οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο γίνονται όλο και πιο εξελιγμένες και συχνές, οι πελάτες χρειάζονται μια ολοκληρωμένη λύση που αξιοποιεί την Τεχνητή Νοημοσύνη και τη νοημοσύνη απειλών σε πραγματικό χρόνο για να παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια σε όλο το δίκτυο, το κέντρο δεδομένων, το cloud, το κινητό, το τελικό σημείο και το IoT. Αυτή η διάκριση από την Frost & Sullivan επικυρώνει τη μοναδική μας προσέγγιση που βασίζεται στην πρόληψη». 

Τεύχος 336

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ