Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 October 2024 06:41

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ της Creta Electronix 2024!

Η 2η κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων, Creta Electronix 2024, επιστρέφει δυναμικά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στο Ηράκλειο στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2024! Η κλαδική έκθεση της Libra Press είναι έτοιμη να υποδεχθεί πλήθος επισκεπτών και να φέρει κοντά όλους τους επαγγελματίες της αγοράς μας! Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι Σάββατο 10:00-19:00 και Κυριακή 10:00-18:00. Η πρόσβαση στην έκθεση θα είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες της μπορούν να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Το παζλ του εκθεσιακού χώρου της Creta Electronix 2024 συμπληρώνεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου να έχουν επιλέξει ήδη τις θέσεις τους! Παρακάτω σας παρουσιάζουμε με αλφαβητική σειρά τις εταιρείες που έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στην έκθεσή μας: Akatos, Alpha ΑΣΠΙΣ Security, ARK Security Marketplace, AstraSat, Auta Hellas, AXSAT, Comelit, Digimark, Elasys, Electrosystems, Faitakis Group, Fetronic, Force, FT Electronics, GI Security, Iascom, IDComs, IEK Coordinators, Keeper Group, Lemco, Matel, Microlink, Mistral Antenna Systems, Neteco, NSC Hellas, Omninet, Orbit Systems, Paradox Hellas, PartnerNET, Rakson, Satstore, Shop4Security, Sigma Security, Signal, TIS – HBES, Top Vision, TP-Link, Φιωτάκης SAT.

Επισκέπτες της Creta Electronix 2024 θα είναι τεχνικοί εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τηλεφωνίας, καταστήματα υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, τεχνικές εταιρείες, υπεργολάβοι, κατασκευαστές, System Integrators, ή ακόμη και στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων. Η Creta Electronix 2024 αποτελεί ευκαιρία για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να επωφεληθούν είτε τεχνικά, είτε εμπορικά.

Η Creta Electronix 2024 τελείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Κρητικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήμα Δυτικής Κρήτης, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, του Επιμελητηρίου Λασιθίου, του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων και του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Platinum Sponsor της Creta Electronix 2024 είναι η Dahua Technology. Gold Sponsor της Creta Electronix 2024 είναι η Personal Security. Bronze Sponsor της Creta Electronix 2024 είναι η Signal.

Οι κλαδικές εκθέσεις – συνέδρια Electronix διοργανώνονται από το 2016 από την εκδοτική εταιρεία Libra Press. Κάθε χρόνο η Libra Press διοργανώνει εναλλάξ τις εκθέσεις – συνέδρια Athens Electronix στην Αθήνα, Salonica Electronix στη Θεσσαλονίκη και Creta Electronix στην Κρήτη, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες και τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων. Όλα τα events είναι πανελλαδικά, με εκθέτες και επισκέπτες από όλη την ελληνική επικράτεια.

Χορηγοί επικοινωνίας της Creta Electronix 2024 είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Security Report Cyprus, Techmail, NOW, hxosplus, τo forum satleo και το site Techblog.

ΤΕΥΧΟΣ 595

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ