Skip to main content
12 January 2023 07:48

Β. Νικολόπουλος: Η νέα προσθήκη στη Fortinet

Καθήκοντα Διευθυντή Μηχανικών Ασφάλειας στη Fortinet αναλαμβάνει ο Βασίλης Νικολόπουλος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, ο κος Νικολόπουλος έχει 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της τεχνολογίας, εκ των οποίων τα 13 έτη στον τομέα της ασφάλειας, ως στέλεχος της CheckPoint όπου και ήταν υπεύθυνος για την διασφάλιση σημαντικών πελατών στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

Ο κος Νικολόπουλος, θα έχει ως έδρα την Αθήνα και θα είναι υπεύθυνος για την επέκταση της Fortinet σε Ελλάδα, Κύπρο και Ουγγαρία, σε συνεργασία με τους κατά τόπους διευθυντές πωλήσεων.

Αναφορικά με το νέο σταθμό της καριέρας του ο κος Νικολόπουλος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στο δυναμικό της Fortinet και ιδιαιτέρως αισιόδοξος για την προώθηση της πλατφόρμας fabric cybersecurity, ώστε οι πελάτες μας να περάσουν από τις Silo παθητικές λύσεις ασφάλειας σε μια πλατφόρμα mesh πολλών λύσεων με ευρύ φάσμα διάδρασης και αυτοματοποιήσεων. Η αξία της παράνομης αγοράς κυβερνοεγκλήματος αυξάνεται με πολλαπλάσιους ρυθμούς από τις επενδύσεις στην κυβερνοασφάλεια και άρα χρειάζεται να κάνουμε περισσότερα, πιο γρήγορα και αποτελεσματικά με consulting, εκπαίδευση και τεχνολογίες πλατφόρμας, ώστε να αντιστρέψουμε το αυξανόμενο ρίσκο».

Τεύχος 204

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ