Skip to main content
29 August 2023 06:52

Βραβεύσεις για την LG στα IDEA 2023

Η LG Electronics διακρίθηκε ξανά για τον σχεδιασμό προϊόντων της, λαμβάνοντας 13 διακρίσεις στα Διεθνή Βραβεία Αριστείας Σχεδιασμού (IDEA) 2023, που ανακοινώθηκαν στο Διεθνές Συνέδριο Σχεδιασμού στη Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα, οι βραβεύσεις αφορούσαν τα κάτωθι προϊόντα:

Το LG PuriCare AeroFurniture, ένα air purifier που λειτουργεί ταυτόχρονα ως τραπεζάκι με χαρακτηριστικά ατμοσφαιρικού φωτισμού και το οποίο διακρίθηκε με ένα bronze award στο συνέδριο.

Την LG OLED Flex (μοντέλο LX3), ένα ακόμη βραβευμένο προϊόν με IDEA 2023, είναι μια καινοτόμα τηλεόραση που διαθέτει την πρώτη εύκαμπτη οθόνη OLED 42 ιντσών στον κόσμο. Η LX3, η οποία έκανε τη διεθνή της πρώτη εμφάνιση στην IFA πέρυσι, προσφέρει ένα νέο επίπεδο προσαρμοστικότητας, καθώς η αυτοφωτιζόμενη οθόνη της μπορεί να μετατραπεί από εντελώς επίπεδη σε εντυπωσιακά κυρτή με το πάτημα ενός κουμπιού.

«Το επίτευγμα των φετινών βραβείων IDEA είναι το αποτέλεσμα της σύμπραξης της τεχνολογίας και της αισθητικής με επίκεντρο την εμπειρία του πελάτη», δήλωσε ο Hwang Sung-gyul, επικεφαλής του Κέντρου Διαχείρισης Σχεδιασμού της LG Electronics. «Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το επίπεδο της τελειοποίησης, αποτυπώνοντας καινοτόμες εμπειρίες πελατών πέρα από το υπάρχον πλαίσιο στον σχεδιασμό προϊόντων με συνεχή επικοινωνία και κατανόηση προς τους πελάτες».

Τεύχος 337

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ