Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

22 June 2023 06:45

Βράβευση της Schneider Electric στα Cloud Computing Awards

Με το χρυσό βραβείο διακρίθηκε η Schneider Electric στα Cloud Computing Awards, για το EcoStruxure IT, τηνολοκληρωμένη λύση DCIM (Data Center Infrastructure Management), που διασφαλίζει την επιχειρησιακή συνέχεια, επιτρέποντας την ασφαλή παρακολούθηση και διαχείριση πληροφοριών, σε εγκαταστάσεις, στο cloud και στο edge.

Συγκεκριμένα, το λογισμικό DCIM χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση, τη μέτρηση και τη διαχείριση Data Centers, καλύπτοντας τόσο τον εξοπλισμό πληροφορικής, όσο και τις υποστηρικτικές υποδομές, όπως συστήματα ισχύος και ψύξης. Στόχος είναι να βοηθήσει τους διαχειριστές να επιτύχουν μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και να συμβάλλει στην πρόληψη προβλημάτων του εξοπλισμού που οδηγούν σε διακοπές λειτουργίας. Με στόχο να αντιμετωπίσει τις ιδιαίτερες διαχειριστικές προκλήσεις ενός υβριδικού ΙΤ περιβάλλοντος, η Schneider Electric αναβαθμίζει διαρκώς το λογισμικό EcoStruxure IT, με δυνατότητες απομακρυσμένης διαχείρισης ελέγχου, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και την ανθεκτικότητα των Data Centers.

Ο κος Χρήστος Φάμελος, Data Center EcoStruxure Sales Manager της Schneider Electric για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, δήλωσε σχετικά: «Η συγκεκριμένη βράβευση αντικατοπτρίζει την προσπάθειά μας να παρέχουμε προηγμένες, ασφαλείς και ολοκληρωμένες λύσεις που δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να επιταχύνουν τη μετάβασή τους στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Με την υποστήριξη του EcoStruxure IT, οι πελάτες και συνεργάτες μας μπορούν να επιτύχουν βέλτιστη απόδοση και ανθεκτικότητα, στοιχεία κρίσιμα για να παραμείνουν στην πρώτη γραμμή της επιχειρηματικής επιτυχίας. Στόχος μας είναι η τεχνολογία να συνυπάρχει αρμονικά με τη βιωσιμότητα και την αξιοπιστία, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την πρόοδο των επιχειρήσεων σε όλον τον κόσμο».

Τεύχος 311

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ