Skip to main content
11 March 2024 07:44

Βράβευση της Cosmos Business Systems από την HPE

Η Cosmos Business Systems ανακοινώνει ότι έλαβε το βραβείο GreenLake Growth Partner από την Hewlett Packard Enterprise κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης HPE Annual Partner Celebration. Αυτή η διάκριση αναδεικνύει την εξαιρετική αφοσίωση και την αριστεία της εταιρείας στον τομέα της υβριδικής Cloud τεχνολογίας.

Η Cosmos Business Systems προσφέρει μια εξαιρετικά πρωτοποριακή προσέγγιση στο υβριδικό Cloud μέσω των υπηρεσιών HPE GreenLake. Ο συνδυασμός της ευελιξίας και της απλότητας του Cloud με τη διαχείριση και τον έλεγχο ενός on-premise περιβάλλοντος, προσφέρει στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Ο κος Δημήτρης Σουρμελίδης, Διευθυντής Πωλήσεων του ιδιωτικού τομέα, δήλωσε: «Σας ευχαριστούμε για τη διάκριση και την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Με το Greenlake μπορούμε να συνδυάσουμε τα θετικά από δύο κόσμους, του on-premises Data Center και του Cloud Data Center. Έτσι, έχουμε την επεκτασιμότητα, την υψηλή διαθεσιμότητα, το πολύ χαμηλό κόστος του Cloud και παράλληλα, τα θετικά του on-premise Data Denter, δηλαδή data μέσα στην εταιρεία, εύκολο migration και ελεγχόμενο κόστος σε βάθος 5ετίας. Όλα αυτά ταιριάζουν στο DNA ενός παραδοσιακού System Integrator, όπως είναι και η Cosmos Business Systems. Πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα φτιάξουμε νέα πετυχημένα Projects».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ