Skip to main content
17 October 2022 06:53

Βιώσιμη Ανάπτυξη της CPI για το FY21

Η CPI Α.Ε. με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει την Πρώτη Παρουσίαση Βιώσιμης Ανάπτυξης για την Οικονομική Χρήση FY21.

Η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στρατηγικής, γι’ αυτό και η CPI προσπαθεί να ενσωματώνει στον τρόπο λειτουργίας της πρωτοβουλίες και δράσεις που θα προάγουν την επίτευξη των στόχων αυτών, κινούμενοι σε τρεις βασικούς άξονες: την Κοινωνία, τους Ανθρώπους και το Περιβάλλον. Παράλληλα, η εταιρεία δημιουργεί το πλαίσιο με το οποίο θα συνδέσει την Ανάπτυξη της εταιρείας με τους στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του οργανισμού.

Στην έκθεση γίνεται εταιρική παρουσίαση της CPI, αναφορά στον Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης, απολογισμός των δράσεων που υλοποιήθηκαν στους άξονες Κοινωνία, Άνθρωποι και Περιβάλλον και ανάλυση των ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν για την επίτευξη του πλάνου ανάπτυξης. Τέλος, παρουσιάζονται οι ESG στόχοι της εταιρείας για την Οικονομική Χρήση FY22.

Ο κος Άρης Παπαθάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της CPI A.E., αναφέρει σχετικά: «Σε μια ακόμη απαιτητική χρονιά, με βάση τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην παγκόσμια οικονομία, προχωράμε σε επενδύσεις και θέτουμε υψηλούς στόχους βιώσιμης ανάπτυξης προσπαθώντας να αναδείξουμε τον ρόλο μας, ως οργανισμός, στην Κοινωνία, τους Ανθρώπους και το Περιβάλλον».

Τεύχος 152

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ