Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 July 2024 06:42

Αριστείο γυναικείας επιχειρηματικότητας στην αντιπρόεδρο του Ομίλου Quest

Το Αριστείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, που για πρώτη φορά φέτος εισήχθη στον θεσμό των βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργανώνει η Direction Business Network απονεμήθηκε τιμητικά στην Αντιπρόεδρο του Ομίλου Quest, κα Έφη Κουτσουρέλη, για τη διαχρονική συνεισφορά της στο ελληνικό επιχειρείν, κατά την 9η τελετή απονομής των βραβείων.

Παράλληλα, οι εταιρείες του Ομίλου, Info Quest Technologies και ACS, βραβευτήκαν ως κορυφαίες επιχειρήσεις των κλάδων στους οποίους δραστηριοποιούνται, με βάση τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά τους διαθέσιμα. Στόχος του θεσμού είναι να επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στους σημαντικότερους κλάδους της αγοράς και στηρίζουν έμπρακτα την ελληνική οικονομία.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την τιμητική αυτή διάκριση στο πρόσωπό μου και πολύ υπερήφανη για τη διάκριση των εταιρειών του Ομίλου Quest, Info Quest Technologies και ACS. Η ανάδειξη των εταιρειών μας μεταξύ των πρωταγωνιστών της ελληνικής οικονομίας, μας τιμά ιδιαίτερα και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική την ανάπτυξη του Ομίλου, εστιάζοντας στους στόχους που θέτουμε για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την ενίσχυση του συστήματος εταιρικής διακυβέρνησης και τη δημιουργία τεχνολογικής καινοτομίας, καθώς και στην περαιτέρω καλλιέργεια της κουλτούρας διαφορετικότητας και συμπερίληψης του Ομίλου», σχολίασε η κα Κουτσουρέλη.

ΤΕΥΧΟΣ 555

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ