Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 May 2024 06:52

Απομιμήσεις του Skroutz στα social media

Το Skroutz εφιστά την προσοχή των καταναλωτών με αφορμή την εμφάνιση πληθώρας ψεύτικων και παραπλανητικών σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι εν λόγω ψεύτικες σελίδες, κάνοντας παράνομη χρήση των σημάτων και των διακριτικών ενδείξεων του Skroutz, επιδιώκουν με το πρόσχημα διαγωνισμών, εκκαθάρισης αποθηκών, τεχνητών giveaways, αλλά και πρόσληψης προσωπικού, την απόσπαση προσωπικών δεδομένων και τραπεζικών στοιχείων.

Καθώς η εμφάνιση τέτοιων απατηλών σελίδων λαμβάνει διαστάσεις χιονοστιβάδας, παρά τις συνεχείς αναφορές που διενεργεί το Skroutz για το παράνομο περιεχόμενο προς τους παρόχους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το καταναλωτικό κοινό, που εμπιστεύεται τα σήματα και τις υπηρεσίες της εταιρείας, θα πρέπει να προσέχει τα εξής:

• Οι μόνες έγκυρες και επίσημες σελίδες της εταιρείας Skroutz στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι οι ακόλουθες: Facebook, Instagram, Twitter, TikTok και Linkedin.

• Οποιαδήποτε άλλη σελίδα στα ανωτέρω μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρει το όνομα και τα διακριτικά γνωρίσματα της εταιρείας Skroutz, δεν έχει την έγκριση της εταιρείας και είναι ψευδής και παραπλανητική.

• Όλες οι προωθητικές ενέργειες της εταιρείας Skroutz επικοινωνούνται αποκλειστικά μέσω των ως άνω επίσημων καναλιών, καθώς και από την ιστοσελίδα της.

• Η εταιρεία Skroutz έχει προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες που απαιτούνται κατά παντός υπευθύνου, με σκοπό τον οριστικό και μόνιμο αποκλεισμό ανάλογων απατηλών σελίδων με απώτερο σκοπό την προστασία των καταναλωτών και των σημάτων της.

ΤΕΥΧΟΣ 505

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ