Skip to main content
26 June 2024 06:46

ΑΠΕ νέας γενιάς από τη Huawei

Η Huawei Digital Power παρουσιάζει τις λύσεις FusionSolar Smart PV+ESS νέας γενιάς για όλα τα σενάρια με θέμα «Making the most of every ray». Η Huawei έχει αναπτύξει τις έξυπνες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που περιλαμβάνουν φωτοβολταϊκά συστήματα, λύσεις αποθήκευσης ενέργειας (ESS), φορτία, δίκτυα και συστήματα διαχείρισης για την καθοδήγηση της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από το φωτοβολταϊκό σύστημα, από τη σύνδεση με το δίκτυο στη διαμόρφωση του δικτύου.

Η λύση αποσκοπεί στην άρση των μεγάλων εμποδίων στην ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και στην επίλυση της παγκόσμιας πρόκλησης της αύξησης της ενσωμάτωσης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο δίκτυο, δημιουργώντας ένα νέο σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας με 100% ενσωμάτωση και εφαρμογή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Καινοτόμες τεχνολογίες χρησιμοποιούνται για να επαναπροσδιορίσουν την τάση, τη συχνότητα και τη γωνία ισχύος, επιτυγχάνοντας υψηλότερες αποδόσεις, πλήρη ενσωμάτωση και σταθερό έλεγχο. Η λύση έχει δοκιμαστεί αυστηρά τόσο σε ισχυρά όσο και σε ασθενή δίκτυα και η προσαρμοστικότητά της έχει πλήρως αποδειχθεί σε όλα τα περιβάλλοντα του ηλεκτρικού δικτύου.

• Στην Ganzi, Sichuan, η Huawei Digital Power βοήθησε την Yalong Hydro να κατασκευάσει το φωτβολταϊκό έργο Kela PV των 1GW, το οποίο είναι ο μεγαλύτερος και υψηλότερος σε υψόμετρο υβριδικός υδροηλιακός σταθμός παραγωγής ενέργειας στον κόσμο. Το έργο αξιοποιεί τις ψηφιακές και ευφυείς τεχνολογίες για τη βελτίωση της ποιότητας και της αποδοτικότητας, θέτοντας ένα σημείο αναφοράς για τους ευφυείς σταθμούς παραγωγής ενέργειας.

•Στο έργο της Ερυθράς Θάλασσας στη Σαουδική Αραβία, το μεγαλύτερο μικροδίκτυο στον κόσμο λειτουργεί σταθερά εδώ και οκτώ μήνες. Παρέχει 100% ανανεώσιμη ενέργεια με βάση τη συνέργεια PV+ESS σε μια νέα πόλη και θέτει σημείο αναφοράς για μικροδίκτυα επιπέδου GW.

Εφαρμόζοντας ευρέως τις έξυπνες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τις ψηφιακές τεχνολογίες, η Huawei Digital Power στοχεύει στην κατασκευή υψηλής ποιότητας, πλήρως ψηφιακών και αυτόνομων σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας σε έργα μεγάλης κλίμακας.

ΤΕΥΧΟΣ 535

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ