Skip to main content
27 January 2023 07:46

Αξιολόγηση των τελευταίων προϊόντων της Dell Technologies

Σε μια πρόσφατη μελέτη της Dell και της Forrester, αποτυπώνεται πως οι νεότερες προϊοντικές προσθήκες στην οικογένεια UltraSharp έρχονται να αναβαθμίσουν την απόδοση και την εμπειρία του τελικού καταναλωτή.

Αρχικά, η πλήρως συμβατή με λειτουργικά συστήματα Windows και Mac, οθόνη Dell UltraSharp 32 6K Monitor (U3224KB) παρέχει ευκρίνεια και χρωματική ακρίβεια σε εκπληκτική ανάλυση 6K και Vesa DisplayHDR 600 για επαγγελματίες προσανατολισμένους στη λεπτομέρεια, όπως γραφίστες, μηχανικούς και επιστήμονες δεδομένων, όπου κάθε pixel μετράει. Με 150% περισσότερα pixels σε ανάλυση 6K σε σύγκριση με την ανάλυση 4K, η νέα οθόνη UltraSharp 32 6K προσφέρει επιπλέον λεπτομέρειες και πρόσθετη ευκρίνεια στα σύνολα δεδομένων και τα γραφικά σας.

Η οθόνη UltraSharp 32 6K διαθέτει, επίσης, ενσωματωμένη κάμερα web HDR 4K διπλής απολαβής και παρέχει αυτόματο καδράρισμα, ρυθμίσεις φωτός, καθώς και βελτιωμένη ευκρίνεια, αυτόματο SafeShutter, μικρόφωνο ακύρωσης ηχούς και διπλά ηχεία 14 W για μια έξυπνη και πιο ασφαλή εμπειρία συνεργασίας.

Η κυρτή οθόνη Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub Monitor (U3423WE) επιτρέπει στο χρήστη να συνδέει και να προβάλλει περιεχόμενο από δύο υπολογιστές χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες Picture-by-Picture (PBP) και Picture-in-Picture (PIP), ενώ ταυτόχρονα προσφέρει καθαρό ήχο με τα ενσωματωμένα διπλά ηχεία 5W.

Στο χώρο των πληκτρολογίων, το Dell Premier Collaboration Keyboard (KB900), διαθέτει ειδικά χειριστήρια αφής για εύκολη διαχείριση κλήσεων Zoom, επιτρέποντας τη σίγαση και την ενεργοποίηση του μικροφώνου, την εναλλαγή μεταξύ ενεργοποίησης και απενεργοποίησης βίντεο, την εύκολη κοινή χρήση οθόνης και εμφάνιση του πίνακα συνομιλίας.

To παραπάνω πληκτρολόγιο συνδυάζεται αρμονικά με το επαναφορτιζόμενο ποντίκι Dell Premier Rechargeable Mouse (MS900), το οποίο διαθέτει προσεγμένη σχεδίαση με άνετη λαβή παλάμης. Διαθέτει αισθητήρα track-on-glass για απρόσκοπτη εργασία σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ενώ η προηγμένη κύλιση τεσσάρων κατευθύνσεων με ομαλή ολίσθηση παρέχει μια πιο διαισθητική εμπειρία πλοήγησης.

Διαθεσιμότητα:

• Η οθόνη Dell UltraSharp 32 6K (U3224KB) θα είναι διαθέσιμη το πρώτο εξάμηνο του 2023.

• Οι οθόνες Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub Monitor (U3423WE) και Dell UltraSharp 43 4K USB-C Hub Monitor (U4323QE) θα είναι διαθέσιμες στις 31 Ιανουαρίου 2023.

• Το πληκτρολόγιο Dell Premier Collaboration Keyboard (KB900) και το επαναφορτιζόμενο ποντίκι Dell Premier Rechargeable Mouse (MS900) θα είναι διαθέσιμα στις 31 Ιανουαρίου 2023 ή ως πακέτο στις 11 Μαΐου 2023.

Τεύχος 215

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ