Skip to main content
3 February 2023 07:56

Αναβάθμιση των laptops της Acer

Η Acer ανακοίνωσε τις τελευταίες της προσθήκες στη σειρά laptop Travel Mate Windows 11 Education.

Το Acer Travel Mate B5 14 διαθέτει οθόνη FHDκαι επεξεργαστή Intel® Core™ i3 N-seriesγια την υποστήριξη των βασικών αναγκών όλων των σχολικών βαθμίδων. Οι νεότεροι φορητοί υπολογιστές Travel Mate 11 ιντσών επιτρέπουν στους μαθητές να επωφεληθούν περισσότερο από την εμπειρία μεικτής τάξης, καθώς το TravelMate B3 Spin 11 συνοδεύεται από προαιρετική dockable γραφίδα Wacom AES για πρόσθετη ευελιξία, ενώ το TravelMate B3 11 έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 9,5 ώρες.
Επιπλέον, αυτά τα laptop διαθέτουν το νέο User Sensing Softwareτης Acer, το οποίο συνδυάζει τις τεχνολογίες Break Reminder, Screen Distance Reminder και User Sensing για τη μείωση της καταπόνησης των ματιών και τη διασφάλιση των δεδομένων. Οι αξιόπιστοι φορητοί υπολογιστές της σειράς TravelMate B συμμορφώνονται επίσης με πρότυπα ανθεκτικότητας στρατιωτικού επιπέδου, καθώς μπορούν να αντέξουν πτώσεις από ύψος έως και 122cm, φέρουν ενισχυμένες θύρες I/O, πληκτρολόγιο ανθεκτικό στην υγρασία, για την προστασία των εσωτερικών εξαρτημάτων από πιθανά ατυχήματα και κάμερα web HD με ειδικό κλείστρο για μεγαλύτερη προστασία του απορρήτου. Έχοντας κατά νου την αφοσίωση της Acer στην επίτευξη της αποστολής της Earthion, όλα τα laptop εκπαίδευσης διαθέτουν ανακυκλωμένα υλικά στα εξαρτήματα και τη συσκευασία τους, οικολογικό σήμα EPEATκαι πιστοποίηση TCO, την κορυφαία παγκοσμίως πιστοποίηση βιωσιμότητας για προϊόντα τεχνολογίας.
Διαθέτουν προεγκατεστημένα τα Windows 11 Pro Education ή Windows 11 SE και επεξεργαστή Intel® Processor N200, ενοποιημένα εργαλεία διαχείρισης των Windows 11, των υπηρεσιών cloud της Microsoft και λειτουργίες ασφαλείας λογισμικού και υλικού. Είναι πολύ ελαφριά, με το convertible μοντέλο να έχει βάρος μόλις 1,5kg, ενώ το κλασικό TravelMate B3 ζυγίζει μόνο 1,4kg.

Τεύχος 220

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ