Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

29 August 2023 06:45

Αναβάθμιση του συστήματος ΗΔΔ

Της Αφροδίτης Μπαλίδου

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης διενεργεί διεθνή, ηλεκτρονικό, ανοικτό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για τη σύναψη σύμβασης για την «Προμήθεια αδειών χρήσης, μετατροπής υπαρχουσών αδειών, συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης, για την κάλυψη των αναγκών του συστήματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης Δικαιολογητικών (ΗΔΔ)».

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια αδειών ταυτόχρονης χρήσης, η μετατροπή υπαρχουσών αδειών ονομαστικής χρήσης, η παροχή υπηρεσιών συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης αυτών για την κάλυψη των αναγκών του συστήματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης Δικαιολογητικών (ΗΔΔ). Ειδικότερα, στο πλαίσιο της σύμβασης απαιτείται:

Κατά την πρώτη φάση της σύμβασης: Προμήθεια 500 αδειών ταυτόχρονης χρήσης και μετατροπή 400 αδειών ονομαστικής χρήσης.

Κατά τη δεύτερη φάση της σύμβασης: Παροχή υπηρεσιών εγγύησης των προς προμήθεια αδειών για χρονικό διάστημα ενός έτους, παροχή υπηρεσιών συντήρησης των αδειών ταυτόχρονης χρήσης και παροχή υπηρεσιών τεχνικών υποστήριξης.

Ο προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 391.752 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών ορίζεται η Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 17:00. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Τεύχος 337

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ