Skip to main content
17 May 2024 06:43

Νέες εφαρμογές για τα πληροφοριακά συστήματα της ΚτΠ

Η Κοινωνία της Πληροφορίας ανακηρύσσει ηλεκτρονικό, ανοικτό, άνω των ορίων διαγωνισμό με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής για την επιλογή αναδόχου για το έργο με τίτλο: Παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας και υποστήριξης υφιστάμενων πληροφοριακών συστημάτων, παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης νέων εφαρμογών και υλοποίηση των απαιτούμενων διαλειτουργικοτήτων μεταξύ των πληροφοριακών συστημάτων που διαθέτει η Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε.

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η παροχή υπηρεσίων φιλοξενίας και υποστήριξης των υφιστάμενων πληροφοριακών συστημάτων της ΚτΠ Μ.Α.Ε, καθώς και η ανάπτυξη νέων εφαρμογών σε συνδυασμό με τις διαλειτουργικότητες που απαιτείται να αναπτυχθούν για την άρτια λειτουργία του συνόλου των πληροφοριακών συστημάτων που διαθέτει η ΚτΠ Μ.Α.Ε. Το παρόν έργο διαχωρίζεται στις εξής ενότητες εργασιών:

•Παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας και υποστήριξης των υφιστάμενων πληροφοριακών συστημάτων.

•Παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης νέων εφαρμογών.

•Παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης διαλειτουργικοτήτων μεταξύ των πληροφοριακών συστημάτων που ήδη διαθέτει η Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. καθώς και των νέων που θα αναπτυχθούν στο παρόν έργο.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 221.000,00 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 και ώρα 12:00. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

ΤΕΥΧΟΣ 508

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ