Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

12 September 2023 06:48

Ακόμα μία νέα συνεργασία για την CPI

Η CPI ανακοινώνει την έναρξη μίας ακόμα συνεργασίας, αυτή τη φορά με την εταιρεία Govee, μια εταιρεία παγκοσμίως γνωστή για την πρωτοποριακή της γκάμα που καλύπτει όλες τις ανάγκες για τον έξυπνο φωτισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Govee έχει αναδειχθεί σε μια από τις 5 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών, δημιουργώντας τις καλύτερες οπτικές και ψυχαγωγικές εμπειρίες για τους χρήστες. Συγκεκριμένα, διαθέτει εντυπωσιακές και έξυπνες λύσεις φωτισμού για gaming και για διακόσμηση τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση σε χώρους εστίασης και φιλοξενίας. Επιπλέον, διαθέτει προϊόντα smart home & wellness, όπως αισθητήρες υγρασίας, θερμοκρασίας κ.ά., κάνοντας το σπίτι «εξυπνότερο», πιο φιλόξενο και υγιεινό.

Με τη συνεργασία αυτή, η CPI εγκαινιάζει την είσοδό της στα Smart IoT products, ενώ στοχεύει να ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά του retail. Παράλληλα, οι λύσεις της Govee συνδυαστικά με τα υπόλοιπα προϊόντα που διαθέτει η CPI, όπως monitors και κάμερες ασφαλείας, μπορούν να αναπτύξουν περαιτέρω τη δραστηριότητά της.

Τα προϊόντα της Govee διατίθενται από τη CPI σε συνεργασία με το δίκτυο συνεργατών της στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται πως λίγες εβδομάδες πριν η CPI είχε ανακοινώσει τη συνεργασία της με τη Milestone Systems, εταιρεία με εξειδίκευση σε συστήματα IP Video Management.

Τεύχος 347

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ