Skip to main content
17 February 2023 07:44

Ήρθε το Check Point Infinity Spark

Η Check Point Software Technologies, κορυφαίος πάροχος λύσεων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο παγκοσμίως, παρουσίασε σήμερα το Check Point Infinity Spark, μια λύση πρόληψης απειλών που παρέχει ασφάλεια AI και ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ).

Το Infinity Spark προσφέρει ασφάλεια εταιρικού επιπέδου σε δίκτυα, e-mail, γραφεία, τελικά σημεία και κινητές συσκευές. Με ποσοστό αλίευσης κακόβουλου λογισμικού 99.7% προστατεύει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από προηγμένες απειλές, όπως phishing, ransomware, κλοπή διαπιστευτηρίων και επιθέσεις DNS.

«Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν δείξει προθυμία να επενδύσουν στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, για να διαφυλάξουν και να υποστηρίξουν την ανάπτυξη τους, ιδίως καθώς προσαρμόζονται στο υβριδικό μοντέλο εργασίας. Ωστόσο, με την αυξανόμενη έλλειψη εξειδικευμένων επαγγελματιών στον κυβερνοχώρο, αυτές οι επιχειρήσεις χρειάζονται μια λύση που προσφέρει πλήρη προστασία κάλυψης χωρίς περίπλοκες διαδικασίες ενσωμάτωσης. Το Infinity Spark καλύπτει αυτήν την ευκαιρία που υπάρχει στην αγορά, ενοποιώντας την ασφάλεια σε μια πλατφόρμα «all-in-one» με ένα απλό μηνιαίο πλάνο τιμών», δήλωσε ο Eyal Manor, Αντιπρόεδρος Διαχείρισης Προϊόντων στην Check Point Software.

Μεταξύ άλλων, το Check Point Infinity Spark προσφέρει:

Κορυφαία στην αγορά πρόληψη απειλών: Το Check Point Infinity Spark παρέχει ποσοστό πρόληψης 99.7% για την προστασία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από phishing, ransomware, κλοπή διαπιστευτηρίων και επιθέσεις DNS.

Σουίτα ασφαλείας ΜμΕ allinone εταιρικού επιπέδου: Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αγωνίζονται να διασφαλίσουν σωστά τα κρίσιμα περιουσιακά τους στοιχεία, καθιστώντας τα ολοένα και πιο ελκυστικό στόχο για εγκληματίες στον κυβερνοχώρο. Σχεδιασμένη για την προστασία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε όλο το δίκτυο, το κινητό, το τελικό σημείο, το email και το γραφείο.

Νέα τείχη προστασίας επόμενης γενιάς Quantum Spark: Το Infinity Spark διαθέτει τη σειρά Quantum Spark 1500 Pro της Check Point, την πρώτη πύλη του κλάδου με ενσωματωμένη ασφάλεια τεχνητής νοημοσύνης, 5G, SD-WAN και Wi-Fi 6. Το Check Point Quantum Spark Pro παρέχει 3 φορές ταχύτερο Wi-Fi, υψηλής ταχύτητας σύνδεση 1Gbps WAN με 5G και ενσωματωμένο SD-WAN για καλύτερη απόδοση εφαρμογών και μέγιστο χρόνο λειτουργίας.

Τεύχος 230

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ