Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

20 January 2023 07:44

Έρχεται η 13η Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στις Σέρρες

Τη 13η Ημέρα Καριέρας διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 από τις 10:00 έως τις 18:00 στις Σέρρες, στο ξενοδοχείο Philippos Xenia.

Στόχος των εκδηλώσεων «Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε όσους-ες αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-serres.

Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 30 επιχειρήσεις με πάνω από 500 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης σε διάφορους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, όπως βιομηχανίες τροφίμων, επίπλων γραφείου, επεξεργασίας ξύλου, βιοκαυσίμων, καλλυντικών και απορρυπαντικών, κέντρα παροχής ιατρικών υπηρεσιών, βιοτεχνίες, εταιρείες κατασκευών και παροχής υπηρεσιών κ.ά.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής μπορεί να πραγματοποιηθεί πατώντας εδώ.

Επίσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους ανέργους και στους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Τεύχος 210

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ