Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

30 May 2022 08:56

Έξυπνες λύσεις για «έξυπνα» θέρετρα από την IFSAS

Οι Λύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης που σχεδίασε η IFSAS ανταποκρίνονται με μοναδικό τρόπο στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα θέρετρα που έχουν προχωρήσει τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Το Facial Recognition (Αναγνώριση Προσώπου) είναι ένα σύστημα ασφαλείας που πραγματοποιεί έλεγχο μεγάλης ακρίβειας για την πρόσβαση προεγκεκριμένων επισκεπτών.

Το Person Re-Identification, αφορά στην αναζήτηση ατόμων με βάση τα χαρακτηριστικά της εικόνας τους χωρίς η αναζήτηση του υλικού να γίνεται χειροκίνητα.

Σχετικά με εφαρμογές Υγείας και Ασφάλειας, μια εξαιρετική δυνατότητα είναι η καταμέτρηση ατόμων, η οποία παρακολουθεί την πληρότητα σε πραγματικό χρόνο και περιορίζει την πρόσβαση όταν μια περιοχή είναι γεμάτη. Αυτή η δυνατότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρατήρηση της δομής του πλήθους και του σχηματισμού ουρών ή ακόμα και για να γίνει εργαλείο στατιστικών marketing.

Τα έξυπνα συστήματα ασφαλείας βοηθούν στη συλλογή σημαντικών δεδομένων και στη δημιουργία επιχειρησιακών ειδοποιήσεων, που ξεκινούν αυτόματες ενέργειες, βάσει σεναρίων.

Η IFSAS μπορεί να σχεδιάσει ένα σύστημα ασφαλείας, συμβατό με τον κανονισμό για την προστασία των προσωπικών δεδομένων GDPR, κατάλληλο για Έξυπνα Αναβαθμισμένα Θέρετρα, που όχι μόνο προστατεύει, αλλά και με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης, ενεργεί προληπτικά για την πρόβλεψη πιθανών απειλών, ενώ ελευθερώνει χρόνο του προσωπικού ασφαλείας και ελαχιστοποιεί τον χρόνο αντίδρασης σε περιστατικά.

Τεύχος 75

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ