Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 May 2023 06:58

Έλεγχος πρόσβασης με το GDS3710 IP Video Door Phone

Οι εγκαταστάσεις μιας επιχείρησης είναι η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται ολόκληρο το οικοδόμημα. Η διαφύλαξη της ασφάλειας είναι κύριο μέλημα για κάθε επιχείρηση και η ασφάλεια ξεκινά από τον έλεγχο των σημείων εισόδου της επιχείρησης. Ο έλεγχος αυτός γίνεται απλός με την εγκατάσταση μίας προηγμένης συσκευής θυροτηλέφωνου, όπως είναι το GDS3710 HD IP Video Door System, από την Grandstream. Μία τέτοια λύση δίνει τη δυνατότητα επιτήρησης και ελέγχου των σημείων πρόσβασης της επιχείρησης, τόσο των εξωτερικών, όσο και των εξωτερικών.

Το IP θυροτηλέφωνο GDS3710, διαθέτει ενσωματωμένη High Definition κάμερα, για υψηλής ποιότητας εικόνα, καθώς και ενδοσυνεννόηση με HD κρυστάλλινο ήχο και τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, για διευκόλυνση της επικοινωνίας. Ακόμη, διαθέτει γωνία προβολής 180 μοιρών, για πλήρη επόπτευση του χώρου που βρίσκεται, ενώ υποστηρίζει και ανίχνευση κίνησης, alarm-in και alarm- out, για ενσωμάτωση σε υπάρχοντα συστήματα συναγερμού. Τροφοδοτείται και συνδέεται στο δίκτυο μέσω PoE και διαθέτει ένα στιβαρό μεταλλικό περίβλημα από  κράμα ψευδάργυρου, το οποίο καθιστά τη συσκευή ιδιαίτερα ανθεκτική στην  κακοκαιρία και σε βανδαλισμούς.

Η συγκεκριμένη λύση της Grandstream προσφέρεται και για τη διευκόλυνση των εργαζομένων της επιχείρησης, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο RFID chip reader  και πληκτρολόγιο για ασφαλή πρόσβαση στους χώρους χωρίς κλειδί. Ακόμη, το RFID chip reader συμβάλλει και στην οργάνωση της καθημερινότητας της επιχείρησης, καθώς συνεργάζεται με το δωρεάν λογισμικό GDS Manager της Grandstream, για πλήρη διαχείριση των πληροφοριών της κάρτας RFID καθώς και της ίδιας της συσκευής.

Το GDS3710 συνεργάζεται άψογα με πολλές ακόμη λύσεις της Grandstream, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη λύση για κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη. Αρχικά, υποστηρίζει τεχνολογία SIP/VoIP και αμφίδρομο audio/video streaming σε smart phones, τερματικά SIP και το λογισμικό GDS Manager. Χάρη στη δυνατότητα συνεργασίας με πολλές από τις συσκευές της Grandstream, όπως τα IP τηλέφωνα σειράς GXP/GRP, τα IP βιντεοτηλέφωνα σειράς GXV, της IP κάμερες και τους σταθμούς ενδοεπικοινωνίας και ελέγχου σειράς GSC, καθώς και την εφαρμογή για κινητά GS Wave, το GDS3710 προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση για την επιχείρηση.

Κύρια χαρακτηριστικά του GDS3710:

● Ενσωματωμένη HD ημισφαιρική IP κάμερα, με δυνατότητα προβολής βίντεο

γωνίας 180˚ για κάλυψη wall-to-wall.

● Ανάλυση βίντεο έως και 1080p και υποστήριξη motion detection για ανίχνευση

κίνησης.

● Πληκτρολόγιο 12 πλήκτρων, με φωτισμό LED και τεχνολογία smart brightness

control για αυτόματο έλεγχο φωτεινότητας.

● Μεμονωμένο, capacitive πλήκτρο κουδουνιού.

● Ενσωματωμένο RFID chip reader EM4100 (125kHz), για πρόσβαση χωρίς τη

χρήση κλειδιού.

● Δυνατότητα αποστολής snapshot μέσω e-mail ή/και FTP, στιγμιότυπων που

ενεργοποιήθηκαν από συμβάντα.

● Ενσωματωμένο PoE για τροφοδοσία της συσκευής και σύνδεση στο δίκτυο.

● Ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο ενδοσυνεννόησης HD.

● 2 κανάλια για alarm input, Vin < 15V, για αισθητήρα πόρτας ή άλλες συσκευές.

● 2 κανάλια alarm output, 125VAC/0.5A, 30VDC/2A, Normal Open ή Normal Close,

για ηλεκτρική κλειδαριά, διακόπτη φωτός ή άλλες συσκευές.

● Αναβάθμιση Firmware μέσω TFTP/HTTP/HTTPS, μαζική παραμετροποίηση και

ανάπτυξη μέσω TR-069 (αναμένεται) ή κρυπτογραφημένα αρχεία διαμόρφωσης

XML μέσω AES.

● Ευρεία λειτουργικότητα με τις περισσότερες συσκευές SIP/VoIP τρίτων και

κορυφαίες πλατφόρμες SIP/NGN/IMS.

● Προστασία κλάσης IP66 (EN60529) και IK09 (IEC62262) με ισχυρό μεταλλικό

περίβλημα από κράμα ψευδάργυρου, καθιστώντας το ανθεκτικό σε καιρικές

συνθήκες και βανδαλισμούς.

● Δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης.

● Χωνευτή τοποθέτηση με το προαιρετικά διαθέσιμο Grandstream GDS37xx In

Wall Mountig Kit.

● 2 Χρόνια Εγγύηση.

Η Grandstream προσφέρει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα συσκευών για τη διαχείριση εγκαταστάσεων που περιλαμβάνει: intercoms, encoders/decoders, control stations, facility access systems και video management software.

Τα προϊόντα της Grandstream αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία PartnerΝΕΤ, , τηλ.: 2107100000, sales@partnernetict.com.

Τεύχος 291

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ