Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 September 2024 06:50

Έκτακτο προσωπικό αναζητά το ΙΠ-ΙΤΕ

Το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας ενδιαφέρεται να προσλάβει ένα άτομο, για την κάλυψη μίας θέσης με αντικείμενο τη διαχείριση έργων έρευνας και ανάπτυξης. Στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης προκηρύσσεται θέση έκτακτου προσωπικού για τη «Διαχείριση έργων έρευνας και ανάπτυξης» μέσω σύναψης σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης, στην οποία θα προσδιορίζεται η αποκλειστική απασχόληση στην Πράξη. Τα καθήκοντα της συγκεκριμένης θέσης είναι:

• Η παρακολούθηση των οικονομικών των έργων Ε&Α που θα του / της ανατεθούν και της υλοποίησης των έργων (συντονισμός έργων) σε συνεργασία με τους ΕΥ αυτών.

• Η παρακολούθηση του συνόλου των θεμάτων που σχετίζονται με την υλοποίηση έργων Ε&Α, όπως νομικά, οικονομικά, εισπρακτικά θέματα κ.λπ., προκηρύξεις και συμβάσεις υπηρεσιών και προσωπικού, διεκπεραίωση εσωτερικών διαδικασιών ΙΤΕ, οργάνωση επιστημονικών συναντήσεων των έργων σε συνεργασία με τους ΕΥ αυτών και οργάνωση / συμμετοχή ενεργειών δημοσιότητας (παραγωγή ενημερωτικά φυλλάδια, οργάνωση συνεδρίων και workshops, παρουσιάσεις κ.λπ.), σύνταξη πρακτικών και παρουσιάσεων.

• Η ενημέρωση του ιστοχώρου έργων και εργαστηρίου σε συνεργασία με άλλα μέλη του εργαστηρίου.

Ο / Η υποψήφιος / -α πρέπει να διαθέτει πτυχίο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, κυρίως σε θετικές επιστήμες, επιστήμες μηχανικών ή/και επιστήμες διοίκησης, προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 ετών σε αντίστοιχη με το αντικείμενο της παρούσας υπό προκήρυξη θέσης, καλή γνώση χειρισμού εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου (MS Office, Outlook κ.λπ.) και πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Τα επιθυμητά προσόντα που χρειάζονται είναι ικανότητα στην οργάνωση και την επικοινωνία, καθώς και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων και εύρεση λύσεων, ικανότητα εργασίας υπό πίεση και επίτευξης στόχων και προθεσμιών, ομαδικό πνεύμα, συνεργατικότητα, καλή αντίληψη και επαγγελματισμός, ευχάριστη προσωπικότητα, ευελιξία, εχεμύθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη θέση εργασίας πατήστε εδώ.

ΤΕΥΧΟΣ 569

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ